Actorul Dwayne Johnson, numit de revista People cel mai sexi barbat in viata

dwayne-johnson-people-magazine-sexiest-man-alive-cover_113d81604d3342861c402222b8f6790b-today-inline-largeActorul american Dwayne Johnson, supranumit „The Rock”, a primit marti din partea jurnalistilor de la revista People titlul de „Cel mai sexy barbat in viata”(„Sexiest Man Alive”) pe 2016. Acesta a ocupat in 2016 si primul loc in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, potrivit News.ro.

In varsta de 44 de ani, starul hollywoodian, fost jucator de fotbal american si fost campion de wrestling, are un fizic impresionant – o inaltime de 195 de centimetri si o greutate de 111 kilograme.

Coperta acestui numar anual special al revistei People contine o fotografie cu Dwayne Johnson, insotita de textul „dulce, inteligent si bine sculptat”.

Starul american va aparea, marti seara, in emisiunea prezentata de Ellen DeGeneres, in care va vorbi despre titlul de „cel mai sexy barbat in viata”.

Dwayne Johnson are o relatie de lunga durata cu Lauren Hashian, cu care are o fiica, Jasmine, in varsta de 11 luni. Actorul american are o alta fiica, Simone, in varsta de 15 ani, cu fosta lui sotie, Dany Garcia.

Dwayne Johnson, nascut pe 2 mai 1972, supranumit  „The Rock”, este un fost wrestler profesionist care a devenit un actor de succes. Primul rol principal al Johnson intr-un film a fost acela din pelicula „The Scorpion King”, in 2002. De atunci, el s-a remarcat intr-o serie de filme cu mare priza la public, precum „The Mummy Returns” (2001), „The Game Plan” (2007), „Get Smart” (2008), „Journey 2: The Misterios Island” (2012), „G.I. Joe: Retaliation” (2012). In ultimii ani, a fost unul dintre actorii principali din ultimele trei filme lansate in cadrul francizei  „Furios si iute”.

In 2015, titlul de „cel mai sexy barbat in viata” a revenit fostului fotbalist englez David Beckham.

Titlul „Sexiest Man Alive”, atribuit anual, reprezinta un element de referinta in presa occidentala in ceea ce priveste gradul de atractivitate masculina si este atribuit unor celebritati din diverse domenii.

Revista People atribuie acest titlu incepand din anul 1985, iar primul detinator al sau a fost actorul australian Mel Gibson. In anii care au urmat au fost premiati numerosi barbati celebri, iar unii dintre ei chiar de doua ori – Richard Gere, Brad Pitt, George Clooney si Johnny Depp.

Pana in 2016, John F. Kennedy Jr. si Patrick Swayze sunt singurii castigatori care nu mai sunt in viata. John F. Kennedy Jr., cantaretul Adam Levine si fotbalistul David Beckham sunt singurii castigatori ai acestui titlu care nu sunt actori.

Adauga un comentariu

*