Fashiontv Romania prezintă Romanian Fashiontv Week

unnamed-1Fashiontv Romania în colaborare cu Federația Patronatelor din Turismul Românesc și Autoritatea Natională pentru Turism, organizează Romanian Fashiontv Week, eveniment ce va avea loc  în zilele de 17 și 18 noiembrie 2016, la Grand Hotel Phoenicia Bucuresti.

Evenimentul însumează, pe parcursul celor două zile de spectacol de cea mai înaltă clasă, următoarele momente:

  • Gala Turismului Românesc
  • București Capitală Europeană
  • Miss Fashiontv Turism Romania

_mg_8990Ajunsă la cea de-a 6-a ediție, Gala Turismului Românesc – Fashiontv Tourism Awards reunește și în acest an elita industriei turistice din România, premiind excelența în cadrul unui spectacol de excepție care are drept scop stimularea investitorilor din industria turistică, evidențiind și promovând realizările acestora. Evenimentul va avea loc pe 17 noiembrie începând cu ora 20:00 la Phoenicia Grand Hotel.

_mg_8791În cadrul acestei editii vor fi premiate locații, proiecte și concepte de promovare turistică, precum și cei mai performanți profesioniști din industria turistică a României. Premiile vor fi decernate pe zone geografice, reliefând specificul turistic și rezultatele deosebite care au marcat industria din zona respectivă. Categoriile de premii includ:

  • hoteluri
  • restaurante
  • pensiuni
  • servicii
  • locatii cu specific traditional
  • atractii locale deosebite

_mg_8816Pe lângă premiile de excelență în industria turistică, seara de joi  va include și momente artistice muzicale, invitați speciali, concursul de frumusețe Miss Fashiontv Turism România, precum și prezentarea ultimei colectii a renumitului designer român Cătălin Botezatu.

Pe lângă reprezentanții asociațiilor profesionale, mai sunt așteptati investitori și dezvoltatori, agenții de turism, reprezentanți ai Guvernului din Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului și ai Autorității Naționale pentru Turism, precum și specialiști cu experiență internațională în dezvoltarea turismului.

unnamedBucurești Capitală Europeană este un eveniment care își propune să celebreze spiritul special al Capitalei, un oras cu o identitate și o istorie aparte. Evenimentul va avea loc pe 18 noiembrie incepand cu ora 20:00 la Phoenicia Grand Hotel.

Urmărind patru componente esențiale, evenimentul va scoate în evidență, prin filme, momente artistice, divertisment și prezentări:

  • Istoria Bucureștiului – Micul Paris
  • Identitatea culturală a Bucureștului – menționarea și promovarea celor mai importante atracții culturale și arhitecturale ale Bucureștiului
  • Bucureștiul Turistic – oportunitățile oferite de capitală atât pentru sectorul de business (hoteluri, servicii) cât și pentru cel de relaxare (divertisment, cluburi)
  • Bucureștiul Luxury – capitală modernă la același nivel cu alte capitale europene; brandurile internaționale de top ce se regăsesc în marile capitale europene sunt prezente astăzi și în București.

cos-9055Ridicandu-se la standarde europene, evenimentul va aduce în fața publicului colecții spectaculoase din partea celor mai importanți designeri naționali și internaționali. Seara dedicată Bucureștiului va include si momente artistice muzicale, invitati speciali, dar si prezentari de moda ale branduri de lux precum Burberry, Just Cavalli, DKNY, DVF, Mulberry, Michael Kors.

Producătorul acestor evenimente anuale este Fashiontv Romania, reprezentantul oficial al brandului Fashiontv pe teritoriul României. Fashiontv promovează într-un mod unic destinații turistice prin intermediul rubricii speciale F. Destination, în 196 de țări de pe 5 continente, fiind difuzat către cca. 450 de milioane de utilizatori privați și în peste 7 milioane de locații publice. Succesul acestor campanii s-a concretizat in acorduri de promovare pe termen lung cu Ministere ale Turismului din numeroase țări precum Indonezia, China, Grecia, Turcia,  Portugalia, Croatia si Ungaria.

Cele mai bune momente din cadrul celor două seri de evenimente vor fi transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, promovând astfel în toată lumea turismul de românesc și valorile Bucureștiului. Evenimentul va putea fi urmărit și live pe site-ul oficial Fashiontv Romania:  www.fashiontv.com.ro, pe www.fashiontv.com și pe paginile de Social Media ale Fashiontv Romania www.facebook.com/fashiontv.com.ro și www.facebook.com/fashionpeople.ro

Adauga un comentariu

*