Partidul Social Democrat și-a prezentat ieri candidații pentru Parlamentul României

img_2801-e1478768435682-2280x1052_cDragoș Benea, președintele PSD Bacău și primul pe lista pentru Senat, a declarat că organizatia băcăuană isi doreste sa asigure cea mai valoroasă, numeroasă și altruistă echipă de parlamentari care trăiesc și activează în județul Bacău.

Alesii PSD isi doresc sa sustina proiectele pentru Bacau împreuna cu reprezentantii CJ si CL Bacau dar si cu parlamentarii celorlalte partide. ,,Cel mai important proiect este să încercăm să prioritizăm autostrada Bacău-Brașov”, a spus Dragoș Benea.

Deputatul Gabriel Vlase, vicepreședinte al Camerei Deputaților, primul loc pe lista deputaților, a oferit lămuriri referitoare la majorarea salariilor, votată în Parlament și criticată de opoziție.
,, Legea salarizării nu a fost inițiată de PSD, care doar a amendat o ordonanță de urgență a Guvernului Cioloș. Actul normativ avea mai multe păcate, printre care discriminarea unor categorii de personal medical.”

„Din păcate, medicii ar trebui plătiți mai bine, dar atât se poate astăzi”, a declarat candidatul PSD.

În următorul guvern, PSD vrea să acorde facilități firmelor aflate la start și să înființeze un Fond Suveran, finanțat din profitul întreprinderilor de stat și vânzarea unor companii, care să fie responsabil cu investițiile mari.

Cosmin Necula, primarul municipiului Bacău și deputat, până acum câteva luni, declarat ca orașul are nevoie de reprezentanți in guvern care sa sprijine proiectele locale.

Claudiu Augustin Ilișanu, locul al cincilea, pentru Camera Deputaților, a prezentat planul pentru tineri din cadrul programului de guvernare “Îndrăznește să crezi în Romania”

Declarațiile candidaților :

Deputatul Miron Alexandru Smarandache, locul al doilea pentru Senat, economist, 56 de ani: „Voi continua să mă preocup de protejarea capitalului IMM-urilor, ca să nu falimenteze”.

Ioana Raluca Dinu, locul al treilea pe lista PSD pentru Senat, medic primar pneumolog, 36 de ani: „Acum 6 ani, după rezidențiat, am decis să rămân în România, pentru că omul sfințește locul. PSD, la nivel local și național, a investit în Spitalul Județean de Urgență”.

Claudiu Augustin Ilișanu, locul al cincilea, pentru Camera Deputaților, consilier județean, inginer, 32 de ani: „M-am hotărât să candidez, pentru ca tinerii să aibă cât mai mulți reprezentanți în Parlament. Cred că generația mea va aduce plusvaloare României”.

Deputatul Lucian Șova, locul al patrulea pe lista pentru Camera Deputaților, inginer, 56 de ani: „Cred în România și proiectele pe care PSD le promovează în această campanie, pentru că mă simt confortabil în această echipă. Îmi doresc să fiu alături de reprezentanții administrației locale, la București”.

Ionel Floroiu, locul al treilea pe lista deputaților, vicepreședinte al Consiliului Județean, licențiat în științe administrative, 54 de ani: „Sunt sigur că PSD a arătat că poate să ducă România mai departe. Îmi doresc reducerea discrepanțelor de dezvoltare dintre regiunile României, dar și între localitățile rurale mici și localitățile rurale mari”.

Carmen Dima, locul al patrulea pentru Senat, consilier județean, șefa UAP Bacău, inginer, 49 de ani: „Prin prezența mea în echipa propusă pentru Senat, pot aajuta o zonă sensibilă, a comunității artiștilor. Voi susține reducerea fiscalității în zona drepturilor de autor și a valorificării operelor de artă”.

Theodora Șotcan, locul al doilea pentru Camera Deputaților, profesoară, 53 de ani: „Guvernul PSD a făcut pentru mediul educațional ce nu a făcut niciun alt guvern, până acum. Îndrăznesc să cred în România. Soluția ieșirii din sărăcie este educația”.

Costel Neculai Dunava, locul al șaselea pe lista deputaților, jurist, 38 de ani: „Îmi doresc să țin legătura cu mediul de afaceri, pentru a crea legi bune, necesare îmbunătățirii nivelului de trai”.

Alina Herghelegiu, locul al nouălea, pentru Camera Deputaților, profesoară, 30 de ani: „PSD vine cu un program de guvernare în sprijinul tinerilor. Ne propunem dezvoltarea zonei Oneștiului, în care s-a investit prea puțin”.

Sursa: http://bacaulonline.ro

Adauga un comentariu

*