Pizza vegetariana cu legume de toamna

07b82f0ba4d2a62a8731be4123f7e7feIngrediente
  • 300g dovleac, ceapa, cartofi dulci, usturoi, coapte si taiate in cubulete,
  • 230g mozzarella rasa,
  • 500g aluat de pizza,
  • faina pentru presarat pe blatul de lucru,
  • ulei de masline,
  • 150g ricotta,
  • 1 lingura frunze rozmarin.
Metoda de preparare

Foloseste aluat de pizza gata cumparat sau, daca ai timp, pregateste unul.

Incinge cuptorul la 240C si tapeteaza o tava de pizza cu hartie de copt unsa cu putin ulei.

Intide aluatul de pizza cu sucitorul pe blatul tapetat cu faina si aseaza-l in tava. unge blatul cu putin ulei si presara ricotta pana aproape d emargini. Presara jumatate din mozzarella, apoi legumele taiate cubulete si restul de mozzarella.

Pune frunzele de rozmarin si coace pizza timp de 25 de minute pana cand se rumeneste.

Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro

Adauga un comentariu

*