La volan, sub influența alcoolului

Polițiștii au depistat în flagrant un bărbat de 48 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada DN2-E85, în interiorul localității Bogdan Vodă.

Din verificările polițiștilor, a rezultat că autoturismul se deplasa cu viteza de 106 km/h în interiorul localității, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Bacău unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub infleunța alcoolului sau a altor substanțe.prins-la-volan-sub-influenta-alcoolului

Polițiștii au identificat un tânăr de 17 ani, din comuna Glăvănești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 461, pe raza satului Muncelu.

Din verificările polițiștilor a rezultat că tânărul în cauză nu poseda permis de conducere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Adjud pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub infleunța alcoolului sau a altor substanțe.

Adauga un comentariu

*