Naomi Watts si Liev Schreiber s-au despartit dupa 11 ani de relatie!

rs_634x1024-160228161621-634-naomi-watts-liev-schreiber-academy-awards-arrivals-ms-022816Naomi Watts si Liev Schreiber au hotarat sa se desparta dupa 11 ani petrecuti impreuna. Despartirea se face de comun acord, cei doi urmand a-si imparti responsabilitatile parintesti.

Dupa Brad si Angelina, un nou cuplu celebru de la Hollywood se desparte. Naomi Watts (47 ani) si Liev Schreiber (48 ani) au hotarat sa se desparta dupa 11 ani petrecuti impreuna.

Imagini pentru Naomi Watts si Liev Schreiber family“In ultimele luni, am ajuns la concluzia ca cea mai buna decizie pentru noi ca familie este sa nu mai formam un cuplu. Cu dragoste, respect si prietenie luam aceasta decizie si o sa ne indreptam de acum inainte atentia spre educatia si cresterea celor doi copii ai nostri si spre explorarea acestei noi etape in relatia noastra. Stim ca exista curiozitate din partea tuturor si apreciem incurajarile primite din partea multor persoane, insa rugam presa sa ne acorde intimitate de dragul copiilor nostri”, au scris cei doi intr-o declaratie comuna facuta publica.

Naomi si Liev nu s-au casatorit niciodata si au inceput sa formeze un cuplu in anul 2005. Cei doi sunt parintii a doi copii: Alexander (9 ani) si Samuel Kai (7 ani).

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*