Material lemnos, confiscat

material-lemnosPolițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, împreună cu lucrători silvici, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice şi a altor încălcări ale legislaţiei privind circulaţia şi comercializarea materialului lemnos.

În cadrul acțiunii a fost depistat un bărbat din Dărmăneşti, care transporta cu o autoutilitară, pe DN 12 A, în comuna Asău, 4,6 mc cherestea răşinoase, având avizul de însoţire completat necorespunzător. Bărbatul a fost sancționat contravenţional, cu amendă în valoare de 1000 lei, iar materialul lemnos în valoare de 1840 lei, a fost reţinut în vederea confiscării şi predat în custodie la CPS Asău.

De asemnea, a fost depistat un bărbat din comuna Asău, care transporta cu o autoutilitară, 3,6 mc cherestea răşinoase, fără a deţine documente legale de proveninţă şi transport. Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 lei, iar materialul lemnos în valoare 1800, a fost confiscat şi predat în custodie la CPS Asău.

Adauga un comentariu

*