Iata ce trebuie sa stii daca te duci la UNTOLD!

untold-cluj-napoca-2016-subversiv-2Joi, 4 august, incepe cel mai mare festival din Romania, Untold, ce va avea loc la Cluj Napoca. Pregatirile au intrat pe ultima suta de metri, iar autoritatile se declara pregatite pentru cei peste 300.000 de oameni ce vin din intreaga lume sa participe la cel mai bun festival din Europa. 

Datorita succesului de anul trecut , si anul acesta organizatorii se asteapta sa primeasca sute de mii de oameni ce vin din lumea intreaga. Anul acesta, se anunta o editie mult mai spectaculoaasa.

“Scena va avea o inaltime de 28 de metri si o deschidere de 120 de metri, urmand sa fie amplasat un numar dublu de echipamente fata de prima ediţie a festivalului, care a fost anul trecut, când Cluj-Napoca a detinut titlul de Capitala Europeana de Tineret, iar Untold a fost principalul eveniment al acestei manifestari. Vom avea o productie mai impresionanta decat cea de anul trecut. Vom avea un număr dublu de echipamente fată de anul trecut, vom avea lasere, focuri de artificii, lumini pe întreg perimetrul stadionului, ecrane mai mari la scena’, a spus directorul general al Untold, Bogdan Buta.

Si autoritatile s-au pregatit cum trebuie pentru asa eveniment mare in orasul lor.

“Sunt masuri sporite de siguranta si securitate fata de anul trecut, asigurate de autoritati si organizatori. Se asigura transport de noapte pe intreaga perioada a festivalului pe cinci linii de transport”, a declarat primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, in cadrul conferintei oficiale a festivalului.

Accesul se va face dintr-o singura directie, dinspre Opera Maghiara, numarul porților de acces a fost suplimentat si exista supraveghere video. Nu va fi permis accesul in zona festivalului cu ghiozdane, rucsacuri sau genti.

Pe scena vor urca TOP 5 DJ ai lumii, Dmitri Vegas & Like Mike, Armin Van Buuren, Hardwell,Martin Garriix, Tiesto, alaturi de alti peste 150 de artisti internationali de renume, dintre care:Afrojack, Faithless, Parov Stelar sau Steve Lawler.

In acest an, festivalierii au la dispozitie doua optiuni pentru instrumentele de plata: cardurile si bratarile contactless Untold, ambele dotate cu sistem RFID. Organizatorii festivalului UNTOLD au pregatit 50.000 de carduri contactless, dar si 15.000 de bratari contactless.

Organizatorii au pus la dispozitie atat autocare oficiale UNTOLD, care au ca punct de plecare mai multe orase din Romania, dar si un avion cu plecare de la Bucuresti in nopatea dintre 3 si 4 august. In avion, va fi si un mini-recital tinut de cantareata INNA. Mai multe detalii despre eveniment, gasiti pe website-ul oficial www.untold.com.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com/

Adauga un comentariu

*