Jojo și Paul Ipate vor deveni părinți

Catalina-Grama-Jojo-si-Paul-Ipate1Cătălina Grama, cunoscută de public drept Jojo, a dat o veste surprinzătoare. Ea și iubitul ei, actorul Paul Iapte, vor deveni părinți.

Jojo a anunțat în această dimineață că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Și Paul Ipate este foarte fericit că va deveni tată.

„Eu și Paul vom avea o fetiță.  Nu există nici veste mai frumoasă pe care aș fi putut să v-o dau și nici bucurie mai mare pentru noi.
Vom fi părinți și ne simțim binecuvântați pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaște iubirea că părinte.
Achim este foarte încântat că familia noastră se va mari. De fapt, el a fost cel care a spus că își dorește o surioară înainte că ea să existe măcar, așa că noi credem că el a chemat-o.   Abia așteptăm să va spun!! Dacă ați ști de câte ori am vrut să va scriu… Însă acum am simțit că e momentul potrivit, iar eu cred că trebuie să îți urmezi inimă de fiecare data în viață.  Când am aflat… am plâns și am râs în același timp și m-am simțit cu adevărat binecuvântată”, a scris Jojo pe blogul ei.

Și Paul Ipate a făcut marele anunț pe pagina lui de Facebook:

”Ieri mi-a cantat universul. Cea mai frumoasa muzica pe care am ascultat-o vreodata: bataile inimii copilului meu. Asa ca pregatiti-va! Little Ipate is coming!”, a scris el.

Adauga un comentariu

*