Accident rutier pe fondul nerespectării unei distanțe de siguranță în mers  

accident-rutierPolițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 11A, în apropierea localității Urechești, din județul Bacău.

Din primele cercetări la fața locului a rezultat că o tânără de 29 ani, din județul Vrancea, care conducea un autoturism pe DN 11A, spre localitatea Adjud, nu a păstrat distanța de siguranță în mers și a intrat în coliziune cu autoturismul la volanul căruia se afla de un bărbat de 43 ani, care era oprit în spatele unei căruțe. În urma impactului, autoturismul condus de tânăra de 29 ani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 47 ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerei aflată pe scaunul din dreapta conducatorului autoturismului oprit în spatele căruței. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Onești, unde a rămas internată. De asemenea, în urma evenimentuui rutier a rezultat și vătămarea corporală a bărbatului de 43 ani, care a refuzat investigațiile medicale.

Toți conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*