300 de motociclisti vor munci la realizarea fundatiilor pentru cele 40 de locuinte, in evenimentul Bikers for Humanity

Case Habitat for Humanity in BacauPeste 300 de motocicliști, care fac parte din 27 de cluburi din toată țară, își dau întâlnire la Bacău, în acest sfârșit de săptămână (17-19 iunie), pentru a ajuta la realizarea fundațiilor pentru cele 40 de locuințe pe care Habitat for Humanity România le construiește în proiectul BIG BUILD 2016. Evenimentul, numit Bikers for Humanity, devine cea mai mare mobilizare a comunității moto pentru o cauză socială.

Cei 300 de motocicliști vor sosi vineri seara pe șantierul din Bacău și vor campa în spațiul dedicat de lângă șantier, iar sâmbătă vor munci, alături de familiile beneficiar și specialiștii Habitat for Humanity România, la realizarea fundațiilor. Duminică, începând cu ora 11:30, vor saluta băcăuanii într-un tur al orașului.

Evenimentul Bikers for Humanity este la prima ediție și este inițiat de realizatorul radio, Cristian Hrubaru, care s-a implicat și anul trecut alături de Habitat for Humanity România în ajutorarea a opt familii din Bacău.

Bikers for Humanity face parte din proiectul BIG BUILD 2016, prin care organizația ajută 40 de familii cu venituri mici să aibă o casă simplă, decentă și accesibilă. Între 3 și 7 octombrie, împreună cu 800 de voluntari, Habitat for Humanity România va construi 40 de case în doar 5 zile, la Bacău, pentru a sărbători Ziua Mondială a Locuirii și 40 de ani de la înființarea organizației în lume. BIG BUILD 2016 va deveni cel mai mare eveniment de construcție accelerată și voluntariat din Europa.

Cei 800 de voluntari vin din 15 țări (SUA, Canada, Germania, Olanda, Irlanda de Nord, Slovacia, etc.) și din companiile românești: Kaufland România, Dedeman, Holzindustrie Schweighofer, Ariston și Siniat, care sprijină proiectul și cu importante contribuții financiare.

Adauga un comentariu

*