Bănuiți de tâlhărie, depistați și reținuți

catuse-550x360Polițiștii din Săuceşti au fost sesizaţi  de un bărbat de 39 de ani, din comuna Buhoci, cu privire la faptul că în noaptea de 31.05./01.06.2016, a fost vicitima infracţiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că în noaptea de 31.05./01.06.2016, în jurul orelor 01:00, bărbatul de 39 de ani, care desfășoară activități de taximetrie, prin dispeceratul societății a primit un apel prin care i s-a solicitat de către o persoană de sex masculin să ducă o comandă(constând în diferite produese), în localitatea Bogdan Vodă.

Acesta a achiziționat produsele comandate şi s-a deplasat la locaţia indicată, unde s-a întâlnit cu patru persoane necunoscute. Acestea au luat produsele din autoturism, fără a achita contravaloarea lor și a cursei și au lovit persoana vătămată.

Urmare a investigațiilor desfășurate polițiștii au identificat patru persoane bănuite de comiterea faptei: trei bărbați cu vârste de 18, 19 și 40 de ani, din comuna Săucești și un tânăr de 23 de ani, din comuna Letea Veche.

Față de trei dintre bănuiți s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Adauga un comentariu

*