Voluntari din Germania construiesc in doar 5 zile doua locuinte pentru familii cu venituri mici din Moinesti

Voluntari Germania Habitat for Humanity ComanestiÎn săptămâna după Paște, 27 de voluntari din Germania aduc lumină pentru două familii cu venituri mici din Moinești. Cu sprijinul lor și a filialei Habitat for Humanity Comănești, acestea își vor vedea, în doar cinci zile, împlinit visul de o viață: acela de a avea o casă decentă în care copiii lor să crească în siguranță.

Cel care a adus echipa să lucreze în România este Phil Peters, 58 de ani, de origine din Canada, care și-a dedicat o parte din viață ajutorării copiilor proveniți din familii sărace din Africa de Sud. S-a îndrăgostit însă și de România și, în ultimii cinci ani, s-a alăturat eforturilor Habitat for Humanity din țara noastră, de a schimba viețile familiilor care locuiesc în condiții grele.

Voluntari Habitat for Humantiy Comanesti“Munca alături de Habitat for Humanity este un prilej foarte bun pentru dezvoltare personală a voluntarilor. Totodată, le oferă participanților oportunitatea de a îi ajuta pe cei cu care destinul nu a fost atât de darnic”, spune Phil.

Cele două locuințe, ridicate în sistem duplex, vor fi finalizate în proporție de 90% de voluntarii germani. Familiile cu venituri mici se vor putea muta în case începând cu luna iulie 2016.

Habitat for Humanity Comănești este filială Habitat for Humanity România. De 20 de ani în România, organizația lucrează pentru viziunea sa: o lume în care toți oamenii au o casă decentă în care să trăiască. Aprox. 64,000 de români au beneficiat de o locuință nouă sau de îmbunătățirea condițiilor de locuire.

Adauga un comentariu

*