“Pisicile Roșii” au urcat pe locul 5

IMAG0150“Pisicile Roşii” continuă seria rezultatelor pozitive. Duminică, în cadrul rundei cu numărul 12, Liga 1, Fotbal Feminin, FC Măgura Bacău a terminat la egalitate, 2 la 2, meciul disputat pe stadionul “Municipal” din Roşiorii de Vede, în compania echipei gazdă-Universitatea Alexandria, echipă care în campionatul trecut a evoluat în Superligă.

FC Măgura 2012 Bacău (Pisicile Roșii): Iulia Jitaru  – Veronica Pitirici (Monalisa Palde, min. 73), Ana Maria Bărbulișteanu, Irina Andrieș (cpt.), Amalia Aldea, Andreea Bujor, Alina Trefaș (Monica  Ladaru, min. 35), Ana Marin, Alexandra Tănasă, Diana Rotaru, Alina Ardeleanu (Diana Burcă, min. 46)

Rezervă: Gariela Tătaru-portar

Antrenor: Vasile Jercălău

Arbitri: Ionuţ Babadac, Cătălina Nan, Cosmin Ciocan

Primele 20 minute de joc le-au aparţinut Pisicilor Roşii, care au deschis scorul, în minutul 18, prin Diana Rotaru, care a trimis mingea în aţe cu un şut puternic de la aproximativ 20 de metri. Alina Ardeleanu a ratat cea mai mare ocazie a meciului în minutul 32, iar Andreea Bujor a fost aproape de gol în două rânduri. Ratările pisicilor aveau să le coste în minutele 33 şi 38, când Roxana Ghindă a marcat pentru Universitatea Alexandria trimiţându-şi echipa la cabine în avantaj, la finalul primelor 45 de minute. În partea secundă, jocul s-a echilibrat şi au fost ocazii de ambele părţi, iar egalarea a venit în minutul 82, când Diana Rotaru, a stabilit scorul final.

Diana Rotaru – “Pisicile Roşii”:

“A fost un meci special pentru mine, în condiţiile în care am fost suţinută din tribună de familie şi vreau să le mulţumesc că au venit până la Roşiorii de Vede. Mă bucur pentru reuşitele mele, dar mai ales pentru echipă pentru că am înţeles că trebuie să luptăm până la final. Puteam să câştigăm dacă am fi marcat încă o dată sau de ori în prima repriză, dar puteam să şi pierdem dacă nu aveam încredere în noi. Un rezultat echitabil, până la urmă.”

Amalia Aldea-“Pisicile Roşii”:

“Am întâlnit un adversar foarte bun, care a arătat prin exprimare că poate emite pretenţii la promovare în sezonul viitor. Mă bucur foarte mult pentru echipa noastră că de la meci la meci suntem mai puternice şi că atmosfera din jurul echipei e cea care ne ajută să jucăm fotbalul pe care-l iubim şi pe care îl practicăm cu plăcere. ”

Irina Andrieş-căpitan “Pisicile Roşii”:

“Suntem cu picioarele pe pământ după cele trei rezultate pozitive din returul Ligii 1. Vrem să jucăm fotbal şi să ducem Bacăul cât mai sus, dar asta nu înseamnă că suntem vânători de rezultate. Munca şi seriozitatea sunt cele care ne ajută şi sunt sigură că putem mai mult. Ne aşteaptă două deplasări, la Galaţi şi Târgovişte, şi trebuie să rămânem pe aceeaşi linie.”

După 12 runde, Pisicile Roşii sunt pe locul cinci, la egalitate de puncte cu ocupanta locului patru, Viitorul Buzău. Etapa viitoare, Pisicile Roşii vor juca, tot în deplasare, pe terenul celor de la Universitatea Galaţi, acolo unde Bacăul va avea, din nou, o mică galerie.

Rezultatele complete ale rundei a XII-a, Liga 1:

Viitorul Buzău – Universitatea Galați 0-2 (0-1);

Armonia Fălticeni – Selena Constanța 4-0 (2-0);

Viitorul Reghin – CSS Târgoviște 1-3 (0-1);

Universitatea Alexandria – FC Măgura Bacău 2-2 (2-1);

CSM Paşcai a stat.

Adauga un comentariu

*