Depistat de polițiști, la scurt timp după ce a sustras bunuri și bani dintr-un chioșc

Polițiștii au reținut un bărbat de 36 de ani asupra căruia au găsit bunuri și bani. Din cercetări a rezultat că bunurile și banii ar fi fost sustrași de bărbatul în cauză dintr-un chioșc de ziare în care ar fi pătruns prin efracție.

​La data de 31 martie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, aflați în serviciul de patrulare pe strada Cremea, au oprit pentru legitimare un bărbat de 36 de ani, din localitate, care avea asupra sa un bagaj voluminous.

Polițiștii au stabilit că cel în cauză transporta 62 de pachete de țigări, 57 de pachete de gumă de mestecat, șervețele umede, un ceas și două telefoane mobile , precum și suma de 15 lei în monede,despre care bărbatul a afirmat că le-ar fi găsit la o ghenă de gunoi.

​În urma cercetărilor efectuate de polițiști cu privire la proveniența bunurilor a rezultat că în noaptea de 30/31 martie a.c., bărbatul de 36 de ani a pătruns prin efracție într-un chioșc de ziare din municipiul Bacău, distrugând sistemul de alarmare și a sustras bunuri și bani, după care s-a deplasat către cartierul Zimbru, unde a fost depistat de echipajul de poliţie.
​Bunurile sustrase au fost ridicate și restituite persoanei vătămate.
​În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

​Față de bărbatul de 36 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Adauga un comentariu

*