ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR BĂCĂUANI, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

politie_88842300În perioada 25-28 martie a.c., polițiștii băcăuani au acționat pentru ca cei care au sărbătorit Paștele Catolic să se bucure în siguranță de evenimentele organizate cu această ocazie.

Peste 230 de polițiști, s-au aflat zilnic în teren, în perioada 25-28 martie a.c., pentru ca evenimentele prilejuite Sfintele Sărbători de Paști de cult Catolic să aibă loc în condiții de liniște și siguranță.

Polițiști de la ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și de investigarea criminalității economice și de la alte structuri au orgnizat 32 de acțiuni de control, în urma cărora au fost constatate în flagrant 17 infracțiuni.

De asemenea, au fost aplicate 559 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 143 655 de lei.

Astfel, polițiștii au intervenit și au aplicat 78 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică prevăzute de Legea 61/1991 și 13 sancțiuni pentru nereguli de natură economică.

În cadrul activităților desfășurate pentru salvarea de vieți și prvenirea accidentelor rutiere polițiștii au aplicat 438 de sancțiuni contravenționale, ca urmare a nerespectării prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 32 de permise de conducere și au retras 18 certificate de înmatriculare.

Adauga un comentariu

*