Negresa cu ciocolata si nuci

O reteta usoara sa pregatesti brownies cu nuci, un desert absolut delicios pentru iubitorii de ciocolata.

Ingrediente

  • 25g pudra de cacao,
  • 125g ciocolata cu lapte,
  • 3 oua,
  • 100g zahar,
  • 100g nuci, 125g faina ,
  • coaja de portocale,
  • 125g unt

Metoda de preparare
Incalzeste cuptorul la 180g Celsius si unge o tava de copt.

Amesteca untul, zaharul si coaja rasa de portocala, apoi adauga cate un ou si amesteca bine.

Combina faina, pudra de cacao si nucile sfarmate si adauga-le in mixul de mai sus.

Pune amestecul in tava si intinde-l bine. Lasa la cuptor 20-35 de minute, scoate de la cuptor si lasa sa se raceasca.

Topeste ciocolata la bain marie si intinde-o peste negresa.

Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro

Adauga un comentariu

*