Știința Bacău a câștigat partida cu Unic, din cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A1 de volei feminin

Știința Bacău a câștigat duminică, la Piatra Neamț, partida cu Unic, din cadrul etapei a XIII-a a Diviziei A1 de volei feminin. Partida a avut loc la mai puțin de 48 de ore după ce echipa băcăuană a revenit din Rusia, unde a evoluat în sferturile Cupei CEV, de aceea jucătoarele pregătite de Florin Grapă au acuzat o stare de oboseală. De altfel, ”studentele” nu au avut una din cele mai bune evoluții din acest sezon, dar au reușit să se impună cu 3:0 (25-17, 25-22, 25-15). Este de notat debutul bulgăroaicei Tsvetelina Zarkova în echipa băcăuană, ea fiind trimisă în teren în finalul setului al treilea.Unic Piatra Neamt - Stiinta Bacau

”Realitatea e că a fost un meci slab făcut de jucătoarele noastre, dar eu pun acest lucru pe oboseala lor, după drumul în Rusia. Desigur că vom vedea în următoarele două etape, de miercuri și sâmbătă, dacă zborul a fost scuza pentru acest joc. Una peste alta, e bine că am câștigat cu 3-0 și eu nu cred că acesta va fi jocul echipei noastre și în viitor”, a declarat după meci antrenorul Florin Grapă.

Știința Bacău: Denisa Rogojinaru (12 puncte), Tatiana Lupu (9), Ioana Baciu (6), Sabina Moisa (5), Claudia Gavrilescu (5), Cristina Cazacu (4), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Tsvetelina Zarkova (2), Crina Bălțatu (1) și Irina Radu (1). Antrenor: Florin Grapă. Antrenori secunzi: Aurel cazacu și Rareș Puni.

Miercuri de la ora 14, în Sala Sporturilor din Bacău, Știința va juca împotriva formației SCMU Craiova, în etapa a XIV-a a campionatului.

Adauga un comentariu

*