Târgul de cafea și ceaiuri a ajuns la ediția a IV-a, in cadrul hipermarketului Auchan

Startul celei de-a patra ediții a Târgului de cafea și ceaiuri este data de 27 ianuarie. În aleea centrală din hipermarketurile Auchan clienții sunt întâmpinați de un eveniment special în care vedete sunt cele peste 400 de sortimente de cafea și ceai aduse din întreaga lume și pentru toate gusturile.targ-cafea-ceai-auchan-995

  • 250 de tipuri de cafea
  • Peste 150 de tipuri de ceaiuri
  • O gamă variată de produse pentru servirea ceaiului și a cafelei

O gamă complementară de produse speciale pentru servirea cafelei și ceaiului vor fi deliciul întâlnirilor cu prietenii sau răsfățul invitaților familiei.

În această ediție am adus special peste 250 de tipuri de cafea: boabe, decofeinizată, instant, instant aromatizată, măcinată, verde, capsule, cappuccino, 3 in 1, cicoare, inka, cafea cu arome. Aceste sortimente vor fi disponibile vrac (boabe) sau ambalată în ambalaje speciale care păstrează aroma și mirosul îmbietoare.

Principalele țări renumite în cultivarea cafelei sunt prezente la târg: Brazilia, Guatemala, Columbia, Africa. Vedetele special aduse la acest eveniment sunt: cafea artizanală din Germania, cafea specială (pentru memorie, slăbit, energizantă, verde aromatizată), cafea premium, cafea vrac verde, cicoare pentru slăbit. Nu va lipsi nici ciocolata caldă stick în diferite variante: cu lapte, lichior, vanilie, scorțișoară

Peste 150 de tipuri de ceaiuri pentru toate gusturile vor aduce culorile verii în căni: de fructe (ghimbir, prune&smochine, ananas&pere, gutui, aromă vin fiert), funcțional (de slăbit, relaxare), instant, negru, negru aromatizat (piersică, cocos, fructe pădure), ceai de plante, verde, verde aromatizat (lime, fruct cactus, ghimbir) și vrac. Anul acesta special aduse sunt 38 de ceaiuri cu fructe, verde aromatizat, plante, funcțional, ceai instant: aromatizat (vanilie, mentă, mango), verde, de slăbit, ceai în cutii ce poate fi oferit cadou.

Pentru a savura cafeaua și ceaiurile am adus și o gamă variată de produse fără zahăr, fără gluten, fără lactoza ce vor include: cereale, batoane cereale, biscuiți, bomboane, ciocolată, gem, napolitane, pâine, îndulcitori, miere.

Nu vor lipsi nici recipientele în care se pot servi cafeaua și ceaiul dar nici produsele care pregătesc aceste băuturi speciale: espressor, cafetiera, râșniță, fierbător, ceainic, infuzor, ibric, căni normale și termice, seturi de ceai, cutii pentru păstrarea ceaiurilor sau cafelei.

Adauga un comentariu

*