Tâlhărie calificată, furt calificat și tulburarea ordinii publice

FOTO 1Pe timpul unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în municipiul Piatra Neamţ, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică aparţinând Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun” Bacău au observat că în interiorul unui magazin trei persoane agresau personalul de pază şi încercau să sustragă mai multe bunuri.

Jandarmii au intervenit imediat şi i-au oprit pe făptuitori; au fost identificaţi, fiind vorba despre : Bogdan C. de 26 de ani din municipiul Piatra Neamţ, Daniel M. de 23 de ani din localitatea Dumbrava Roşie judeţul Neamţ şi Ion H. de 19 ani din localitatea Păstrăveni judeţul Neamţ ; unul dintre tineri a fost condus de către jandarmi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate .

FOTO 2Bunurile sustrase au fost predate de către jandarmi reprezentanţilor magazinului (mai multe sticle de băuturi alcoolice cu o valoare de peste 600 de lei).

Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ pentru audieri şi continuarea cercetărilor, fiind suspecţi de săvârşirea unor fapte susceptibile infracţiunilor detâlhărie calificată, furt calificat şi tulburarea ordinii publice.

Adauga un comentariu

*