VIDEO: Moldovenii și transilvănenii întâmpinați de Crăciunițe

Acum că au trecut sărbătorile și toată lumea a început munca și școala, nu-i așa că ar fi frumos să ne putem întoarce puțin în timp și să ne bucurăm din nou de magia Crăciunului? Pentru călătorii din Cluj și Iași, o companie internațională de transfer de bani online a chemat crăciunițe în ajutor.

Vezi mai jos ce au făcut:

Cu această ocazie, românii care s-au întors la familiile lor prin aeroporturile din Cluj Napoca și Iași au aflat că vor putea de acum încolo să îndeplinească mai ușor și mai rapid dorințele celor dragi de acasă cu un serviciu de transfer de bani de doar £0.99.

Cum funcționează TransferGo și cum de este atât de ieftin

Cu TransferGo banii ajung în România, direct în lei, cu costuri minime direct în contul bancar al familiei sau prietenilor. Indiferent de suma transferată, se plătește doar o taxă fixă de 0.99 lire sterline sau 0.99 euro și banii ajung la destinație în următoarea zi lucrătoare. Totul se întâmplă online, iar ca să trimiți bani trebuie doar să te înscrii pe TransferGo.com/ro și să faci prima înregistrare.

TransferGo a fost creat chiar de oameni care au fost în situația de a trimite bani în diverse țări și care erau nemulțumiți de serviciile existente pe piață. De aceea, și-au propus să schimbe lucrurile și să ofere un serviciu mai bun care să transfere bani dintr-un cont bancar dintr-o țară în orice cont bancar în altă țară. Banii trebuie să rămână la oameni.

TransferGo mulțumește din nou pe această cale și Administrației Aeroporturilor de la Cluj Napoca și Iași pentru deschiderea arătată și pentru susținerea oferită în acțiunea aceasta de sărbători și nu numai.

Adauga un comentariu

*