Top cele mai ingenioase hoteluri de gheata din lume!

O escapada la un hotel de gheata poate fi o experienta extrem de romantica si inedita. In caz ca te gandesti sa o incerci, iata locatiile pe care trebuie sa le ai in vedere, cele mai frumoase hoteluri de gheata din lume!

hoteluri-de-gheata1

Icehotel, Suedia

Este cel mai mare si cel mai vechi dintre toate hotelurile de gheata din lume. An de an, in luna decembrie, este reconstruit si aproape totul (pereti, paturi, paharele regasite la bar) este de gheata.

hoteluri-de-gheata2

Kakslauttanen Arctic Resort, Finlanda

Nu te bucura prea tare ideea de a dormi pe un pat de gheata? In schimb, poti alege un iglu de lux inconjurat de padure.

hoteluri-de-gheata3

Hotel de Glace, Canada

Camerele sunt tematice si fiecare dintre ele are un design diferit. Luminile colorate au un farmec aparte, fie ca te relaxezi in camera sau te bucuri de unul dintre serviciile spa.

hoteluri-de-gheata4

Hotelul de Gheata Balea, Romania

Acest hotel este izolat, iar accesul se poate face doar cu telecabina. Daca sunteti in cautarea unei escapade romantice, aceasta ar putea fi locatia ideala. Hotelul dispune de un restaurant de gheata, bar de gheata si o mica bisericuta de gheata in care va puteti casatori.

hoteluri-de-gheata5

Sorrisniva Igloo Hotel, Norvegia

Hotelul ofera turistilor plimbari cu snowmobilul, in timpul carora nu veti suferi de frig, iar asta gratie unui sistem special de incalzire.

hoteluri-de-gheata6

Snow Village Snow Hotel, Finlanda

O locatie cu totul speciala, avand in vedere ca in toate cele 30 de camere se regasesc superbe sculpturi in gheata. Printre activitatile puse la dispozitia turistilor se numara plimbari cu sania trasa de caini, vizite la ferme de reni, petreceri la barul de gheata si plimbari cu snowmobilul.

hoteluri-de-gheata7

Alpeniglu Igloo Village, Austria

Mai multe iglu-uri compun acest micut sat de gheata localizat intr-un ski resort din Alpi. Poti ramane peste noapte intr-unul dintre ele, poti explora expozitia de sculpturi in gheata sau te poti chiar casatori in mica biserica de gheata.

hoteluri-de-gheata8

Kemi Snow Castle, Finlanda

O escapada aici reprezinta o experienta unica, intrucat hotelul este reconstruit anual cu un alt design si o noua tema.

hoteluri-de-gheata9

Eskimsa Vas, Slovenia

Cu siguranta vei fi incantat de privelistea pe care o poti admira de aici. Pregateste-te sa mergi cu telecabina, iar apoi cu snowmobilul pana la iglu. Dupa ce te incalzesti cu o bautura fierbinte, poti lua parte la activitati precum ski, snowbike si plimbari cu sania.

hoteluri-de-gheata10

Kirkenes Snowhotel, Norvegia

De la pereti si pana la decoratiuni sau mobila, acest hotel este construit integral din gheata si zapada, iar atmosfera este una de poveste.

hoteluri-de-gheata11

Alpha Resort Tomamu, Japonia

Singurul hotel de gheata din Japonia, Tomamu este reconstruit in fiecare an. Mesele si scaunele de gheata sunt acoperite cu piele de oaie pentru confortul clientilor.

hoteluri-de-gheata12

Iglu-Dorf, Elvetia

Aceste iglu-uri difera ca marime, astfel incat pot gazdui de la doua pana la sase persoane, fiecare dintre ele fiind diferite si ca design.

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*