Partida Știința Bacău – Rapid București, din etapa a noua a Diviziei A de volei feminin

Voleibalistele de la Știința Bacău s-au impus sâmbătă după-amiază, pe teren propriu, în fața ultimei clasate din Divizia A1, Rapid București. Conform așteptărilor, echipa băcăuană a obținut o victorie clară, în trei seturi, încheiate cu 25-10, 25-14 și 25-7.Stiinta Bacau - Rapid Bucuresti (2)

Antrenorul Florin Grapă, care a utilizat întreg lotul pe care l-a avut la dispoziție, a declarat: ”A fost o victorie previzibilă, normală, dar vă spun sincer că aș fi preferat să am un meci mai greu astăzi. Vineri va trebui să jucăm pentru a câștiga la Dinamo, de aceea aș fi vrut un meci mai tare,  dar să sperăm că a fost aceasta o victorie de moral, după cele două înfrângeri consecutive. Mai am unele mici probleme la alcătuirea formației și încerc să văd dacă pot miza și pe alte jucătoare pe posturile cu probleme. În ceea ce o privește pe Filipaș, sunt mulțumit de felul în care s-a achitat de sarcini, dar ea este încă crudă. Meciul de pe terenul celor de la Dinamo, din etapa viitoare, este important și mi-aș dori să-l câștigăm, nu contează scorul, fiindcă am face un mic pas către locul 4”.

Știința Bacău: Tatiana Lupu (13 puncte), Denisa Rogojinaru (12), Claudia Gavrilescu (6), Cristina Cazacu (5), Sabina Moisa (5), Ioana Baciu (3), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Lorena Ciocian (4), Irina Radu (3), Loredana Filipaș (3), Alexandra Badea (1) și Crina Bălțatu (1). Antrenor: Florin Grapă.

În etapa viitoare, penultima a turului, echipa băcăuană va evolua în deplasare, la Dinamo București, vineri, 4 decembrie, de la ora 19.

Adauga un comentariu

*