Depistat și cercetat în stare de arestare preventivă pentru distrugere prin incendiere

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Urechești, bănuit de polițiști ca ar fi distrus prin incediere anexele unor gospodării din comună, a fost depistat și reținut pentru 24 de ore. Tănărul a fost prezentat Judecătoriei Onești, instanță care emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.1-arestati-pentru-trafic-de-droguri-650x250

Polițiștii din comuna Urechești au fost sesizați la data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, despre producrea unui incendiu la locuința unor persoane din comună.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști cu privire la imprejurările producerii incendiului a fost depistat un tânăr de 22 de ani, din comună, bănuit că la data de 20 noiembrie ar fi distrus prin incendiere fânarul aflat în curtea locuinței persoanei vătămate.

De asemnea, din cercetări a rezultat că cel în cauză în același mod ar fi distrus alte trei anexe ale unor locuințe din aceeași comună.

Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Judecătoriei Onești cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

 

 

Adauga un comentariu

*