Priscilla Presley arata spectaculos la 70 de ani!

Fosta sotie a lui Elvis Presley a fost prezenta zilele trecute la un show matinal din Marea Britanie pentru a promova o expozitie cu lucrurile personale ce au apartinut lui Elvis, care poate fi vizitata in aceasta perioada la O2 Arena. La 70 de ani, Priscilla Presley arata incredibil.

priscilla 2

Dupa o serie esuata de operatii estetice, Priscilla Presley arata senzational la 70 de ani, semn ca are mai nou un medic estetician foarte bun. Priscilla si-a afisat noul sau look intr-un show matinal din Marea Britanie, acolo unde a vorbit si despre casnicia ei cu Elvis. Aceasta a declarat ca Elvis a convins-o la vremea respectiva sa-si vopseasca parul negru pentru ca cei doi sa semene foarte mult.

priscilla presley

Priscilla avea doar 14 ani cand l-a cunoscut pentru prima data pe Elvis, insa nu s-a casatorit cu el decat in 1967, cand avea 22 de ani si cand era insarcinata cu Lisa Marie Presley. Ea a divortat de Elvis in 1973, insa a continuat sa ramana apropiata cu acesta pana in 1977, cand Regele Rock and Roll a decedat.

“The Exhibition of His Life” este o expozitie ce include multe obiecte personale ale lui Elvis Presley, care sunt expuse in aceasta perioada la O2 Arena din Londra.

Cu toate ca Priscilla nu a mai jucat intr-un film important de peste 20 de ani, aceasta a aparut in urma cu trei ani pe scena unui teatru londonez intr-un show de pantomima.

 

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com/

Adauga un comentariu

*