Țigarete de contrabandă, confiscate de polițiști

Polițiștii din Bacău au ridicat în vederea confiscării peste 100 000 de țigaretede contrabandă și au indisponibilizat autoturismul folosit pentru depozitarea și transportul lor. Un bărbat, aflat la volanul autoturismului în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore.Tigarete 2

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au ridicat în vederea confiscării peste 100 000 de țigarete de contrabandă.

Bunurile accizabile au fost descoperite într-o autouitilitară oprită în trafic, pe D.N.2, in localitatea Bogdan Vodă, din judetul Bacău.

La volanul vehiculului a fost identificat un constănțean de 46 de ani, iar din verificari a rezultat ca acesta transporta, disimulat în caroseria vehiculului, 5010 pachete cu țigarete cu timbre de acciză de Ucraina sau marcate necorespunzător

Cercetarile au fost preluate de politiștii de investigarea criminalității economice.Tigarete 1

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, nemarcarii ori marcate necorespunzator, peste limita a 10.000 tigarete.

Fata de barbatul de 46 de ani s-a luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore.

De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea autovehiculului si confiscarea celor 100 200 de țigarete.

 

Adauga un comentariu

*