Suspecţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2, în cauza privind tentativa la tâlhărie calificată săvârşită la data de 22.10.2015 faţă de două persoane vătămate cu vârsta de 23 ani, respectiv 17 ani, procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi tineri de 17 şi 16 ani.

În cauză a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o durată de 24 de ore a ambilor suspecţi, aceştia urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

retinut-de-politie

Poliţia municipiului Bacău a fost sesizată cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, persoana vătămată fiind o tânără de 20 de ani, din Bacău.

În noaptea de 21/22 octombrie a.c., în jurul orei 23:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au depistat în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, o femeie de 34 de ani din com. Filipeşti, jud. Bacău, care era însoţită de doi minori de 12 ani, respectiv 15 ani. Având în vedere că cele trei persoane corespundeau din punct de vedere al semnalmentelor cu autorii infracţiunii sesizate în ziua precedentă, cei în cauză au fost conduşi la Poliţia municipiului Bacău.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit participaţia acestora la comiterea infracţiunii şi s-au recuperat o parte din bunurile sustrase persoanei vătămate. În cauză s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă a femeii de 34 de ani, urmând ca aceasta să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.

 

Adauga un comentariu

*