Pietoni acroşaţi în timp ce traversau prin loc nepermis

Secţia 4 Poliţie Rurală Podu Turcului a fost sesizată telefonic de catre un localnic al comunei Răchitoasa, judeţul Bacău, despre faptul ca pe DJ 241, pe raza satului Rachitoasa a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea unei persoane.

In baza sesizarii, la fata locului s-a deplasat un lucrator din cadrul Postului de Politie Rachitoasa, care a constatat ca cele sesizate se confirma evenimentul rutier petrecandu-se in urmatoarele imprejurari:

În timp ce un bărbat de 33 de ani din comuna Motoseni, judetul Bacau conducea un autoturism pe raza comunei Răchitoasa, a surprins si accidentat un bărbat de 81 ani, din com Rachitoasa,  care traversa strada prin loc nepermis si fara sa se asigure, accidentandu-l.

La fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul serviciului de ambulanta Bacau, care a preluat victima, transportând-o la Spitalul de Urgenta Judetean Bacau. Atat victima accidentului rutier cât si conducatorul auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat si li s-au recoltat mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul săvarsirii infractiunii de vătămare corporala din culpa.

accident-pieton-aiud

Pe str. 9 Mai din mun. Bacau s-a produs un accident de circulatie in urmatoarele imprejurari:

În timp ce o femeie de 63 ani, din mun. Brasov, conducea un autoturism pe str. 9 Mai din mun. Bacău, cu directia de deplasare catre str. B-dul Unirii, ajungând în apropierea imobilului cu nr.31 , a surprins si accidentat usor o persoana de sex masculin de aproximativ 18 ani a carei identitate nu a putut fi stabilită, angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fără să se asigure, rezultând vătămarea corporală a acestuia.

Victima a fost transportată la Spitalul Judetean Bacău – Sectia Pediatrie., unde în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că nu are leziuni osoase post-traumatice, nerămânând internat.

Conducatoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 C.pen, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie propusa solutie legala de Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau.

Adauga un comentariu

*