Kim Kardashian a implinit 35 ani

 

Kanye West a organizat miercuri seară o petrecere surpriză într-un cinematograf din Westlake, ținutul Los Angeles, pentru cea de-a 35-a aniversare a soției sale, Kim Kardashian, scrie UPI.com

 

Potrivit unei postări de pe contul său de Instagram, Kim Kardashian a menționat că invitații la petrecere au purtat câte un costum cu o burtică falsă, care a fost oferit fiecăruia la momentul sosirii la eveniment. ‘Nu sunt sigură dacă inițiativa cu burtica a fost ca să nu mă mai simt atât de uriașă sau a fost doar o temă haioasă, însă mi-a plăcut și m-am distrat pe cinste’, a mai scris Kim Kardashian pe Instagram, alături de fotografia tortului, înconjurat de trandafiri albi, care avea inscripționat mesajul ‘Happy Pregnant Birthday Kim’.

Printre invitații la petrecere s-au numărat Kourtney Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner Tyga, Caitlyn Jenner și mama lor Kris Jenner. Sora sa Khloe Kardashian nu a putut ajunge, fiind alături de Lamar Odom, care se află în recuperare după o presupusă supradoză de stupefiante pe care ar fi luat-o la 13 octombrie.

sursa:Agerpres

Adauga un comentariu

*