Veneto Banca lanseaza Contul Step, un produs de economisire pentru copii

Veneto Banca lansează Contul de economisire Step, destinat clienţilor care doresc să economisească pentru viitorul copiilor lor, de la primele luni de viaţă până la majorat. Produsul este disponibil atât în lei, cât şi în euro, iar suma minimă de constituire este de 450 RON sau de 100 Euro, ulterior sumele depuse putând să varieze. După împlinirea vârstei de 18 ani, tânărul adult va putea retrage întreaga sumă acumulată în cont, fără niciun comision.Contul de economisire Step - Veneto Banca

Ratele de dobândă aplicate Contului de economisire Step sunt de 2% p.a. pentru lei, respectiv de 1% p.a. pentru euro, dobânzile acumulate fiind virate lunar în cont. Banca nu percepe comisioane de deschidere şi de administrare a contului, iar alimentarea acestuia, la ghișeu sau prin transfer bancar, este gratuită, fie că este realizat de părinți, fie de alte rude.

„Pentru părinți, copiii sunt cea mai importantă realizare şi, de aceea, toate resursele emoţionale şi financiare sunt destinate să ajute la punerea bazelor unui viitor sigur, care să le ofere acestora posibilităţi de dezvoltare cât mai variate. În acest sens, Veneto Banca le vine în sprijin prin Contul de economisire Step, prin care părinții pot asigura copiilor un start bun în viața de adult, fie că vorbim de finanțarea studiilor în străinătate, fie de achiziționarea unei mașini sau chiar de lansarea în antreprenoriat”, a declarat Alberto Morini, Directorul Veneto Banca România.

Clienţii care deţin un Cont de economisire Step pot verifica oricând şi în mod gratuit suma economisită prin intermediul serviciul de Internet Banking – Bank@You Basic.

Sumele economisite în Contul Step sunt garantate de Fondul Interbancar de Garantare a Depozitelor din Italia, plafonul maxim de garantare pentru fiecare client deponent fiind de 100.000 de euro.

Veneto Banca România

Veneto Banca este prezentă în România din anul 2000, an în care a achiziționat pachetul majoritar al Băncii Italo Romena, care a fuzionat prin încorporare în banca mamă în mai 2014.

Odată cu achiziționarea sa de către Veneto Banca, instituția și-a dezvoltat continuu portofoliul de clienți, adresându-se la început investitorilor italieni și apoi societăților românești și segmentului persoanelor fizice.

Grație strategiei de dezvoltare constante, Veneto Banca se numără printre primele 14 bănci italiene considerate de interes sistemic de către Banca Central Europeană, iar pe piața românească operează prin intermediul Sucursalei București, care deține o rețea de 22 de agenții, dintre care 5 se află în capitală și 17 în cele mai importante orașe ale țării.

Adauga un comentariu

*