Furt de porumb constatat de jandarmi

Jandarmii oneşteni, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, au surprins mai multe persoane care sustrăgeau porumb de pe un teren agricol situat într-un cartier din municipiul Oneşti.jandarmi-Porumb

În timp ce executa activităţi specifice, echipa de intervenţie a fost sesizată de paznicul unei societăţi comerciale, despre faptul că  mai multe persoane au pătruns cu un atelaj hipo pe un teren agricol privat şi sustrag porumb.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, unde, la vederea acestora, persoanele în cauză au fugit, neputând fi interceptate din cauza terenului accidentat şi a nopţii. Într-un lan de porumb din apropiere, jandarmii au găsit un atelaj hipo tractat de doi cai, în coşul acestuia aflându-se cantitatea de 550 kg porumb şi suma de 180 lei. Ulterior, în urma verificărilor effectuate, a fost identificat G.I. de 65 de ani, domiciliat într-o comună limitrofă municipiului Oneşti, ca fiind unul dintre suspecţi.

Urmare a acestui fapt, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracţiunii de furt calificat, acestea şi atelajul hipo fiind predate organelor de urmărire penală ale Poliţiei Oneşti, pentru continuarea cercetărilor în acest caz. Prejudiciul recuperat, reprezentând cantitatea de 550 kg porumb în valoare aproximativă de 500 lei, a fost predate proprietarului terenului, B.I. de 45 de ani din Oneşti.

Pentru a solicita sprijinul jandarmilor, cetăţenii îi pot apela fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Adauga un comentariu

*