Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, de nerecunoscut!

Este considerat a fi unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, insa, in ultima vreme, este de nerecunoscut! Are chelie si burta “de bere”!

matthew-mcconaughey1

O lume intreaga il considera a fi unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Are un trup parca sculptat si abdomen cu patratele, insa, in ultima vreme, Matthew McConaughey pare de nerecunoscut.

matthew-mcconaughey3

Actorul are chelie si burta “de bere”, afisand o imagine departe de cea de sex simbol.

matthew-mcconaughey2

Matthew McConaughey nu a imbatranit subit, ci si-a schimbat look-ul pentru filmarile peliculei “Gold”, in care joaca rolul problematicului om de afaceri Kenny Wells, ce pleaca in jungla Indoneziana in cautare de aur.

This publicity image released by the Toronto International Film Festival shows Matthew McConaughey in a scene from "Dallas Buyers Club," a film being showcased at the Toronto International Film Festival. (AP Photo/Toronto International Film Festival)

Aceasta nu este pentru prima oara cand actorul isi schimba radical look-ul pentru un rol. In 2013, a castigat un Oscar pentru filmul “Dallas Buyers Club”. Atunci, pentru a intra in pielea unui barbat diagnosticat cu HIV, a slabit dramatic.

matthew-mcconaughey-sexy

Asa arata, in mod normal, Matthew McConaughey

 

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com/

Adauga un comentariu

*