Steve Simon numit la conducerea WTA

Directorul turneului de la Indian Wells, Steve Simon, a fost numit director general al Asociației Jucătoarelor Profesioniste de Tenis (Women’s Tennis Association – WTA), luni, după ce Stacey Allaster s-a retras din motive personale, a anunțat conducerea forului internațional, citată de Reuters.steve-simon-este-noul-presedinte-al-wta-12483

Simon era directorul turneului de la Indian Wells din 2004 și sub conducerea sa competiția s-a dezvoltat ajungând să fie cel mai mare eveniment din tenisul profesionist după cele patru turnee de Mare Șlem.

”Sunt onorat și în același timp încântat pentru această oportunitate care mi-a fost oferită”, a precizat Simon, într-o declarație de presă.

”Mă voi concentra să construiesc pe platforma solidă a predecesorilor mei, Stacey Allaster și Larry Scott, cu un singur scop, de a crea excelență și de a produce o experiență premium pentru fani”, a precizat Simon.

În cei șase ani în care s-a aflat la conducerea WTA, Allaster a atras un număr record de sponsori, a raționalizat calendarul competițional, sporind confortul și sănătatea jucătoarelor, crescând în același timp numărul de spectatori la turnee.

Canadianca de 52 de ani a avut un rol determinant în obținerea de premii egale cu băieții la șase turnee WTA și la cele patru turnee de Mare Șlem.

Simon va prelua funcția de conducere în cadrul WTA din data de 30 noiembrie.

Sursa: www.agerpres.ro

Adauga un comentariu

*