Tarta cu crema de dovleac

Tartă este un desert ușor și rapid ce poate fi adaptat cu fructele preferate. Această rețetă de tartă este foarte rapidă, deoarece are blatul din biscuiți.4568-301046-bucatarietarta

Pentru blat: 2 căni pesmet de biscuiţi, 90 g unt și 2 linguri de zahăr tos.

Pentru umplutură: 500 g dovleac copt, 200 g zahăr, 700 g brânză de vaci, 4 ouă, 1 praf de scorţişoară, 5 linguri smântână grasă și 200 g brânză vaci.

Mod de preparare

Amesteci bine pesmetul cu untul și zahărul. Întinzi hârtie de copt într-o tavă de tort cu fund detaşabil, pui blatul şi îl dai la copt, pentru aproximativ 5 minute. Scoţi tava şi o laşi deoparte. Pentru umplutură, mixezi brânza, adaugi ouăle, dovleacul copt, zahărul şi scorţişoara. Întinzi peste blat şi dai la cuptor pentru o oră şi jumătate, scoţi şi laşi la răcit, apoi îl pui la frigider până a doua zi.

 

Adauga un comentariu

*