ŠKODA Superb se lansează în România pe muzica trupei Iris 

ŠKODA Superb este pregătită pentru întâlnirea cu publicul din România și își va face o intrare în scenă aparte, alături de Cristi Minculescu și legendara formație rock Iris. ŠKODA România susține turneul național Iris și Cristi Minculescu “Din nou împreună”, iar noul Superb va merge împreună cu formația în peste 10 orașe din țară. Prima oprire a fost la Pitești pe 18 septembrie, turneul urmând a se încheia la Sala Polivalentă din București pe 15 octombrie. Vom face împreună cu noul Superb o călătorie cu stil, o călătorie la bordul unei mașini elegante, cu un design emoțional.Iris - skodaŠkoda va susține turneul “naționalei de rock a României” cu gândul la cei care sunt nerăbdători să facă o alegere „Simply Clever” și să privească mai de aproape liniile moderne ale noului Superb. În plus, fiecare showroom din orașele unde sunt anunțate concertele Iris este pregătit să fie gazdă pentru întâlnirile artiștilor cu presa și fanii. Vor exista astfel sesiuni de întrebări și autografe în orașe precum: Pitești, Timișoara, Craiova, Târgu-Mureș, Sibiu, Cluj Napoca, Suceava, Iași, Bacău, Galați, Brașov, Ploiești, Constanța și București.

Noua ŠKODA Superb. Modernă și plină de emoție. Începutul unei noi ere.

Limbajul de design al noii ŠKODA Superb este inspirat din prototipul ŠKODA VisionC – proiectul inițial fiind adus direct pe linia de producție. Rezultatul este o mașină care atrage privirile cu linii sale ascuțite și masculine – mai echilibrată, mai expresivă și mai emoționantă ca oricând.02 Superb 2

Noua ŠKODA Superb a obţinut punctajul maxim, de cinci stele, la testele de impact Euro NCAP. Noua ŠKODA Superb oferă siguranţă fără compromisuri: folosind tehnologia MQB a Grupului Volkswagen, modelul de vârf al gamei obţine un număr mare de puncte graţie numeroaselor sisteme de asistenţă pentru siguranţă. În cazul unei coliziuni, sisteme de reţinere de ultimă oră, cu până la 9 airbag-uri, o caroserie mai rigidă şi zone de deformare optimizate ţintit oferă cea mai bună protecţie posibilă a ocupanţilor. Este utilizat şi un şasiu absolut nou, care garantează stabilitate, confort şi agilitate. Designul său expresiv, dinamic și elegant, tehnologia avansată și spaţiul interior de neegalat au inspirat clienţii și au primit cel mai ridicat punctaj atât din partea experților cât și a mass media.

IRIS este cel mai iubit grup de muzică rock, din România, o legendă vie a muzicii, care, în cei 34 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani.“Cine mă strigă în noapte”, “Trenul fără Naș”, “Pe ape”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”, “Somn bizar”, “Mirage”, “De vei pleca”, ”Să nu crezi nimic“ sau ”Ultimul mic dejun al lui Bon“, ”Casino“, ”Da, da, eu știu!“, reprezintă doar câteva dintre mega-succesele grupului de-a lungul anilor. Începand cu 1977 IRIS a susținut peste 5000 de spectacole, în fața unui număr de spectatori echivalent cu cel puțin o treime din populația țării. Cristi Minculescu și Iris sunt “Din nou împreună”! Naționala de rock a României revine pe scena în formula ce le-a adus dragostea a sute de mii de oameni, făcând astfel ca legenda Iris să meargă mai departe.

Adauga un comentariu

*