Gwyneth Paltrow este din nou fericita si iubeste

Gwyneth Paltrow este din nou fericita in amor, la aproximativ un an si jumatate de cand si-a anuntat divortul de Chris Martin. Actrita are deja de ceva vreme o relatie cu un alt barbat, dar abia acum a recunoscut public acest lucru! shutterstock_100225043

 

Se pare ca actrita se iubeste deja de luni bune cu un alt barbat, insa abia acum a recunoscut aceasta relatie pe retelele de socializare.

Gwyneth-Paltrow-Brad-Falchuk1

Gwyneth Paltrow are o relatie cu Brad Falchuck, unul dintre producatorii serialului de televiziune “Glee”. Chiar daca presa vuia de mai multa vreme cu privire la aceasta legatura, iar cei doi au fost vazuti la diferite evenimente impreuna, se pare ca abia acum lucrurile au devenit serioase intre ei.

Gwyneth-Paltrow-Brad-Falchuk

Asta deoarece Gwyneth Paltrow si-a oficializat relatia cu Brad Falchuck. Nu in fata ofiterului Starii Civile, ci pe retelele de socializare.

Gwyneth-Paltrow-Brad-Falchuk2

Mai exact, producatorul a postat, pe contul lui de Instagram, o fotografie in care apare alaturi de frumoasa Gwyneth, iar aceasta i-a dat follow pe reteaua de socializare.

 

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com/

Adauga un comentariu

*