Anul 2015 continua sa fie anul despartirilor la Hollywood

Inca un divort neasteptat in lumea mondena. Avril Lavigne se desparte de sotul ei, dupa doi ani de mariaj. Dupa Jennifer Garner si Ben Affleck, Gwen Stefani si Gavin Rossdale, Blake Shelton si Miranda Lambert, Megan Fox si Brian Austin Green, o noua vedeta si-a anuntat divortul.


Cantareata pop-punk Avril Lavigne si sotul ei, solistul Chad Kroeger au anuntat prin intermediul retelelor de socializare ca nu mai formeaza un cuplu si ca au decis sa puna punct mariajului de doi ani.
„Mi-e greu sa va anunt ca eusi Chad ne facem publica despartirea astazi. Nu doar prin casnicia noastra, dar si prin muzica am reusit sa realizam impreuna lucruri minunate. Suntem si vor ramane pe vecie cei mai buni prieteni, cu atat mai mult cu cat tinem neconditionat unul la celalalt. Familiei, prietenilor si fanilor nostri le multumim pentru sprijin”, a scris artista in varsta de 30 de ani.
Tanara cadianca si solistul trupei Nickelback s-au casatorit in anul 2013, ea avand in spate un mariaj esuat. Inainte si in timpul relatiei, cei doi au colaborat si pe plan profesional, hotarand in cele din urma sa duca relatia la urmatorul nivel.

Adauga un comentariu

*