Telefon găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Plt.maj. Cărăbăţ Daniel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în timp ce se afla în afara orelor de program, a găsit pe o alee din municipiul Bacău un telefon mobil ce părea a fi pierdut.tel

Aflându-se în zona străzii Bicaz, în timp ce îşi parca autoturismul pentru a face câteva cumpărături la un magazin, subofiţerul, cu vigilenţa caracteristică unui jandarm, a auzit în surdină un telefon care suna cu insistenţă în preajma sa. Căutând cu atenţie în zona respectivă, a găsit telefonul care incepuse să sune iar pe o bordură de lângă un gard viu, subofiţerul răspunzând pentru a stabili posibilul proprietar. Fapt care s-a şi întâmplat, apelantul fiind chiar o vecină pe care proprietarul telefonului o rugase să sune în speranţa că va răspunde cineva care a găsit mobilul.

Stabilind de comun acord pentru a ridica telefonul a doua zi de la sediul I.J.J. Bacău, persoana respectivă, D.I., o femeie din cartierul CFR, lucrător al Primăriei Bacău, îngrijitor spaţii verzi, a declarat că şi-a pierdut telefonul în jurul orei 14.00, în timp ce desfăşura activităţi specifice.

În urma verificărilor efectuate şi a indicării cu exactitate a numerelor din agenda telefonică, acesteia i s-a predat telefonul mobil, jandarmul primind mulţumiri din partea persoanei respective cât şi din partea conducerii inspectoratului pentru modul exemplar în care a procedat.

Adauga un comentariu

*