Doi tineri s-au inecat in Siret la Saucesti

Marti dupa-amiaza, un tânar de 35 de ani, care detinea o stâna la marginea satului Serbesti, din comuna Saucesti, si un baiat de 14 ani, din aceeasi localitate care ii dadea o mâna ajutor la ingrijirea animalelor au pierit inecati in apele râului Siret.inec-655x360

Cei doi au mers sa se scalde, impreuna cu un cioban de la stâna. Au intrat in apa in dreptul unei insulite, unde adâncimea era foarte mica, insa minorul s-a tot dus la vale si a ajuns intr-o zona periculoasa, unde curentii sunt puternici. La un moment dat s-a dus la fund, iar tânarul a incercat sa-l salveze, insa nu a mai iesit nici el la suprafata. Totul s-a petrecut sub privirile colegului lor, care desi a incercat sa le sara in ajutor nu a mai putut face nimic.

La fata locului au ajuns salvatorii de la ISU Bacau care au inceput cautarile cu o barca pneumatica si o cange, insa misiunea s-a dovedit a fi una dificila.Barbatul de 35 de ani era tatal a trei fetite, dintre care doua gemene, de doar câteva luni. Pompierii au continuat cautarile pâna la lasarea intunericului, iar la ora 20.30 inca nu-i gasisera.

Adauga un comentariu

*