Pietoni sub influenţa băuturilor alcoolice, implicaţi în accidente rutiere

Pe strada Bucegi din Bacău, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un tânăr de 27 de ani, din comuna  Nicolae Bălcescu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bucegi, a surprins şi accidentat un bărbat de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, pentru îngrijiri medicale şi a rămas internat.

Cele două personae implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto şi  1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.84a1f8046f6aa35c11a1391e1b4d9e89-1350855524

 

Poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier cu victimă, pe D.C. 174, în localitatea Verşeşti.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţişti a rezultat că un ărbat de 30 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.C. 174, din comuna Sănduleni, a surprins şi accidentat un localnic de 40 de ani, care se deplasa pe marginea din dreapta părţii carosabile, pe sendul de mers al autovehiculului.

Victima a fost transportată la Spitalul Oneşti, unde a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că pietonul avea o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Adauga un comentariu

*