Zvonuri de divort la Casa Regala

Cuplul regal ar fi la un pas de divort, din cauza unei foste iubite a Printului William. Disparitia din viata publica a ducesei de Cambridge este pusa, de o publicatie americana, pe problemele din casnicia acesteia cu printul William.

Ducesa si printul William nu s-ar mai intelege deloc din pricina escapadelor amoroase ale acestuia.

Ducele de Cambridge ar avea o idila cu o colega de munca, pe Kate cel mai tare o deranjeaza ca William inca suspina dupa fosta iubita, Isabella Calthorpe, de care pare a fi obsedat.

Potrivit site-ului Celeb Dirty Laundry, William o urmareste in continuare pe frumoasa actrita, pe care a si cerut-o in trecut de sotie. Desi avea sentimente puternice pentru William, Isabella a refuzat insa cererea, precizand ca nu ar reusi sa faca fata stresului mult prea mare pe care il presupune o viata regala.

Jurnalistii britanici sustin ca istoria se repeta si ca frumoasa Kate are parte in casnicia cu William de aceeasi viata pe care printesa Diana a avut-o cu tatal acestuia. <„Printesa inimilor” a avut un mariaj de 14 ani cu printul Charles, dar a fost nevoita sa suporte cu greu infidelitatile sotului ei, care era indragostit de Camilla Parker-Bowles, cu care continua sa o insele si dupa casatorie.

sursa: www.ele.ro

Adauga un comentariu

*