Madalin Voicu s-a casatorit cu pictorita Carmen Olteanu

Madalin Voicu s-a insurat dupa 14 ani de relatie cu pictorita Carmen Olteanu. Iata cum a fost la ceremonia religioasa si la petrecere.madalin-voicu-cununie-5

 

Madalin Voicu  (63 ani) s-a insurat cu pictorita Carmen Olteanu dupa 14 ani de relatie. Cei doi au ales sa isi uneasca destinele intr-un cadru foarte restrans.

La cununia civila si la cea religioasa au fost doar rudele, iar la petrecerea, ce a avut loc intr-un local din Parcul Herastrau, doar in jurul a 20 de invitati. Mirii nu si-au dorit un eveniment mai mare, ci unul discret, cu persoanele foarte apropiate.

“M-am rezumat la o chestiune de familie, personala. Am vrut sa fie ceva firesc, normal, fara sa epatam in vreun fel. E intimitatea noastra. Si se pare ca ne-a iesit”, a declarat muzicianul pentru Libertatea.

Madalin Ionescu si Carmen Olteanu sunt impreuna de 14 ani si au doi copii. Au decis sa faca acest pas si sa devina oficial sot si sotie dupa ce deputatul a primit un nou post de munca, fiind numit consul general la Bonn, Germania.

„Trebuia sa punem ordine in niste lucruri din viata noastra”, a declarat el, mentionand ca nu vor avea timp de o luna de miere asa cum se cuvine, Madalin fiind acum implicat si in organizarea Festivalului George Enescu de la Bucuresti.

 

Sursa: http://www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*