Cum să menții tinerețea pielii

Sportul și alimentația au un rol foarte important în ceea ce privește felul în care arătăm. Există câteva alimente care te fac să îți menții tinerețea și suplețe tenului. 335-alimentatie-sanatoasa

Cireșele
Pentru că au un conținut bogat de antioxidanți, cireșele luptă cu radicalii liberi, ceea ce înseamnă că te vor ajuta să îți menții tinerețea. Conțin vitamine și minerale care hrănesc tenul, ajutând pielea să aibă un aspect proaspăt. Acestea conțin și vitamina C, care ajută la reducerea inflamațiilor pielii.

Somonul
Fiind bogat în acizi graşi Omega+3, somonul are proprietăți antiinflamatoare. De aceea, consumat de două ori pe săptămână, ajută la reducerea inflamațiilor pielii și previne apariția coșurilor. Astfel, pielea va arăta mult ai tânără și va avea un aspect strălucitor.

Spanacul
Spnacul este un alt aliment indicat pentru menținerea sănătății pielii. Vitamina C pe care o conține ajuta pielea la producerea colagenului, substanță care ajută la menținerea elasticității pielii. Conține și vitaminele A si E, esențiale pentru sănătatea pielii. Ajută la refacerea țesuturilor și oferă strălucire pielii.

Alunele
Și consumul de alune este indicat pentru o piele sănătoasă. Acest lucru se datorează vitaminei E, care are rol puternic antioxidant, prevenind apariția îmbătrânirii premature. Poți consuma câteva astfel de fructe oleaginoase în fiecare zi.

Sursa: www.clicksanatate.ro

Adauga un comentariu

*