Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii rutieri au depistat, în ultimele două zile, cinci conducători auto care, deşi consumaseră băuturi alcoolice, se aflau la volanul unor autoturisme.

Pe D.J. 116 B, din comuna Asău, poliţiştii au depistat un bărbat de 53 de ani, care conducea un autoturism în timp ce avea o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Poliţiştii au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Livezi, care avea o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerzl expirat şi conducea un autoturism D.C.157 Orăşa.

Pe Calea Mărăşeşti din municipiul Bacău,  un tânăr de 29 de ani, din Bacău a fost depistat conducând un autoturism în timp ce avea o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt tânăr de 23 de ani, din comuna Oituz, care avea o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat a fost depistat conducând un autoturism pe D.N 12 A, în comuna Tg. Trotuş.

Pe DN 11 în localitatea Helegiu, poliţiştii au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Bîrsăneşti, care conducea un autoturism şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Adauga un comentariu

*