Horoscopul saptamanii 27 iulie – 2 august 2015

articol_1437882164Berbec

Luni va fi o zi a schimbarilor pentru tine si nu vei mai cauta o cale de mijloc. Astfel, totul va fi alb sau negru, pentru a fi sigur ca nu-ti dai sanatatea peste cap. Luna Plina de vineri da nastere unor proiecte cu un potential mare si totodata favorieaza relatiile personale. Tot acest fenomen astral va crea o serie de conjucturi sociale de care merita sa profiti. Tine ochii deschisi si vei vedea cum lucrurile bune vor prinde contur.

Taur

Marti, miercuri si joi vei fi destul de rigid in gandire, iar asta nu poate decat sa te afecteze, mai ales pe plan personal. Luna Plina de vineri va fi o punte de legatura intre familie si cariera, motiv pentru care va trebui sa ai mare grija pentru a nu incurca prea tare borcanele. Profita de acest moment pentru a te face remarcat, dar ai grija ca acest mod sa fie unul pozitiv, nu negativ.

Gemeni

Va fi o saptamana a schimbarilor si doar actiunile tale vor decide daca va fi o evolutie sau nu. Incearca sa preiei cateva idei de la cei din jur si pune-le in practica. Vei face multe deplasari in perioada de Luna Plina, unele chiar departe de casa, din care vei avea numai de castigat. Nu te speria daca relatia ta se transforma in cu totul altceva. Pana la urma nu a fost niciodata o legatura normala.

Rac

Luna Plina de vineri il face pe acest nativ sa fie usor posesiv si sa creada ca i se cuvin si mai multe lucruri decat in mod normal. Astfel, in caz ca vrea sa nu fie dezamagit, ar trebui sa restranga lista de pretentii. Totodata, nu ar trebui sa uite ca de fiecare data cand vine vorba de bani este nevoie si de acte doveditoare, pentru a nu se ivi alte probleme. Si pentru ca imaginatia atinge cote maxime in aceasta saptamana, ar trebui sa profite la maximum de ea, mai ales in relatia cu partenerul.

Leu

De marti si pana joi sanatatea va fi pe primul plan. Fie adopti un nou regim alimentar, ori pur si simplu te gandesti ce ar trebui sa faci pentru a avea un tonus mai bun, nu lasa acest aspect sa treaca cu vederea. Luna Plina de vineri va veni cu mai multe interactiuni si se anunta noi oportunitati de afaceri, asta daca te vei duce bine pregatit la intalnirile cu potentialii parteneri. In timp ce Leii casatoriti vor avea parte de cateva ciudatenii in viata de cuplu, lucru care-i va incita si mai tare, burlacii vor avea parte de persoane excentrice, care-i vor scoate din monotonie.

Fecioara

Sanatatea va fi pe primul loc in aceasta perioada, asa ca, daca observi ceva neobisnuit la corpul tau, este bine sa mergi la un consult. Va fi o saptamana foarte aglomerata la locul de munca, asa ca ai grija cum iti prioritizezi sarcinile, pentru a incheia aceasta perioada cu cat mai multe realizari. Finalul de saptamana te va gasi alaturi de partenerul de viata si chiar daca aveti unele motive de cearta, reusiti sa petreceti momente de neuitat unul in compania celuilalt.

Balanta

Pentru ca ti-ai permis cam multe in ceea ce priveste alimentatia, este posibil ca spre final de saptamana sa intampini ceva probleme de sanatate. Luna Plina de vineri te gaseste lucrand la o multime de proiecte, unele din pasiune, altele din obligatie. Este posibil sa alegi intre acestea, asa ca vezi care te avantajeaza cel mai mult. Amicii si partenerul de viata se vor lupta pentru putinul tau timp liber, motiv pentru care va trebuie sa impaci ambele tabere.

Scorpion

Chiar daca nu vei intampina probleme de sanatate, anumite traume din copilarie este posibil sa-ti afecteze judecata, asa ca acum este momentul perfect pentru a te elibera de acele stari negative. Saptamana cu Luna Plina va veni cu o achizitie imobiliara, lucru ce iti va fi reprosat de anumite persoane, pe care nu trebuie insa sa le bagi in seama. Spre final de saptamana ajuti un membru al familiei cu o idee care ti s-a parut ciudata pana acum, dar o faci de dragul acelei persoane.

Sagetator

Va fi o saptamana a dezvoltarii personale, iar feedback-ul celor din jur te va ajuta enorm, asa ca ai grija sa asculti si ce au ei de spus. Te asteapta multe drumuri si este posibil sa te lovesti de birocratie, dar tine minte ca faci toate astea pentru un proiect din care vei avea numai de castigat. Luna Plina de vineri va veni cu multe intalniri cu diferiti membri ai familiei, lucru ce-ti va face o deosebita placere, chiar daca unele discutii nu vor fi pe placul tau.

Capricorn

Prima zi a saptamanii te gaseste intr-o stare de meditatie, insa de marti vei fi din nou pe val, gata sa infrunti orice obstacol. In aceasta perioada vei descoperi noi metode de a-ti rotunji veniturile si te vei pune serios pe treaba, pentru a fi sigur ca ai de castigat pe viitor. Duminica te gaseste alaturi de familie sau de persoana iubita, chiar daca va fi vorba de cateva telefoane sau de o iesire in oras.

Varsator

Chiar daca este posibil sa intampini ceva probleme de sanatate, esti printre norocosii horoscopului din saptamana aceasta, asa ca vei trece cu bine peste orice problema medicala. Profita de aceasta conjunctura si lauda-ti partenerii de afaceri, caci vei avea multe de castigat, chiar daca esti constient ca nu se ridica la nivelul tau. Este posibil ca partenerul de viata sa nu suporte faptul ca tu vei fi centrul atentiei in aceasta perioada si nu el, asa ca ofera-i ocazia de a straluci si el.

Pesti

Saptamana aceasta o vei incepe cu o incredere in fortele proprii, iar asta iti va aduce o stare mentala extraordinara. Chiar daca vei avea parte de rasturnari de situatie, vei reusi cu rabdare si incredere sa treci peste orice moment dificil. Este posibil ca in peisaj sa apara si fosti parteneri de viata, iar lucrurile pot lua o turnura neasteptata. Gandeste-te bine daca vrei sa le mai acorzi o a doua sansa. Oare merita?

Adauga un comentariu

*