Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au căsătorit în secret

mila-kunis-ashton-kutcherActorii americani Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au căsătorit în acest sfârșit de săptămână, într-o ceremonie privată organizată în secret la Los Angeles, potrivit revistei ‘People’, informează EFE luni.

Știrea citează o sursă nenominalizată și nu a fost confirmată oficial. Potrivit publicației US Weekly, ceremonia ar fi avut loc la ferma Parris, din localitatea Oak Geln, din statul american California.

Mila Kunis, de 31 de ani, și Ashton Kutcher, de 37 de ani, care se cunosc din 1998, când lucrau la sitcomul ‘That ’70s Show’, și-au menținut relația departe de ochii publicului. Ei au anunțat în urmă cu un an și jumătate că s-au logodit, iar anul trecut au devenit părinții unei fetițe, Wyatt Isabelle.

‘Primul meu sărut a fost cu el, în timpul filmărilor’ la serialul respectiv, a mărturisit artista, anul trecut, într-un interviu. ‘Am norocul să mă mărit cu iubirea mea platonică de la televizor’, spunea ea atunci.

Artist, producător și fost fotomodel, Ashton Kutcher a fost căsătorit din 2005 până în 2013 cu actrița Demi Moore, care are cu 16 ani mai mult decât el.

Mila Kunis s-a născut la Cernăuți, în fosta URSS, într-o familie de evrei care a emigrat în SUA în 1991. Până în 2010, ea a avut o îndelungată relație sentimentală cu actorul american Macaulay Carson Culkin, cunoscut în special din filmele ‘Singur acasă’.

 

Sursa: www.agerpres.ro

Adauga un comentariu

*