Horoscopul saptamanii 6-12 iulie 2015

BERBEC
Nu vor aparea evenimente deosebite si vor exista momente cand veti marturisi ca va plictisiti. Sunteti plin de energie si doriti sa faceti schimbari majore, numai ca deciziile luate vor fi confuze si vor presupune riscul de a va insela. Nu este cazul sa le dati prea multa atentie rudelor dv. marti. Vi se reproseaza fapte pe nedrept si va lasati prada maniei, mai ales ca vi se pretinde sa va cereti scuze. Persoanele din anturaj ce considera ca va pot manipula vor avea o surpriza, cand ii veti pedepsi cu onestitate, fara exagerari. Nativele au suficienti dusmani ce asteapta sa le prinda cu garda jos si sa le scoata din „joc”.

TAUR
Vor exista discutii cu rudele care au in vedere consolidarea unor activitati comune. Dimineata, primiti informatii gresite, carora din fericire nu le dati prea mare importanta. Starea de sanatate este mai fragila (emotivitate maxima). Luni, faceti planuri cu familia pentru toata saptamana viitoare. Sunt avantajati toti cei sunt implicati in activitati comerciale de orice gen. Nu au noroc cei care au amanat unele activitati si se trezesc acum ca nu mai sunt de actualitate. Fiind mult prea optimisti, se implica in activitati riscante. Nativele nu trebuie sa-i refuze pe cei care le solicita interventii profesionale!

GEMENI
Apar multe satisfactii sentimentale (sunt avantajati nativii care au experienta de viata, care cunosc reactiile celor din jur la noutati neverificate). Miercuri, acceptati metode noi de lucru si deveniti mai liber si mai putin stresat. Prietenii va fac o vizita si va ajuta sa treceti peste starea de neliniste. Orice ambiguitate care se refera la locuinta se va dovedi un factor de risc. Reaparitia unor protectori se va manifesta prin preluarea de catre anturaj a unei mari parti din ocupatiile acestor nativi. Unele evenimente le iau prin surprindere pe native, iar un barbat din anturaj le irita prin nepasare si bravada de doi bani.

RAC
Va implicati in reorganizarea caminului si le mai dati o lectie celor din familie. Cei care sunt casatoriti pot beneficia de o „promovare” de natura erotica. Toti vor da dovada de solidaritate umana si vor iesi in evidenta prin altruism. Asteptati joi vesti de la drum lung, care vor mai intarzia. Nativii tineri se vor rupe de ce le-a incurcat pana acum destinul si odata eliberati, se vor lansa iar in afaceri. Unii sunt sensibili la alimente care nu sunt suficient de proaspete. Altii primesc informatii cu care nu vor sti ce sa faca. Este necesar ca nativele sa faca multe drumuri si sa actioneze pentru binele tuturor.

LEU
Elementul surpriza domina intreaga saptamana, care debuteaza fara a anunta schimbarile importante ce apar pe neasteptate. Dorinta de putere si de actiune ii imping sa se poarte cum nu au mai facut-o niciodata in viata lor pana acum. Descoperiti joi ca persoana iubita este mult mai norocoasa decat dv. Apar nemultumiri produse de partenerul de viata. Desi sunt plini de energie, faptul ca trebuie sa „repare” toate greselile partenerului le provoaca o insatisfactie majora si regreta ca nu au luat masuri din timp. Nativele pot face fata noilor conditii de viata mai usor, daca se limiteaza la vorbe frumoase.

FECIOARA
Isi vor asuma sarcini iesite din comun, neavand experienta deloc. Cei care au copii se bucura pentru dorinta lor de afirmare. Toti isi vor administra cu pricepere putinele resurse financiare. Cei care au cereri locative se bucura de decizii favorabile, mai ales marti. Joi, relaxare totala si planuri indraznete. Fiziologic se simt bine, dar psihic devin foarte fragili. Nu se pot plange de activitatea profesionala si nici de modul in care sunt salarizati. Cei care au posibilitatea se decid pe neasteptate sa plece in strainatate la rude sau prieteni. In cazul nativelor, ironiile nu-si mai au rostul (ca si reprosurile de altfel).

BALANTA
Formele de cooperare ce li se propun acestor nativi ii dezavantajeaza din toate punctele de vedere, asa ca vor trebui sa ia decizii prin care sa excluda treptat riscurile. Pot sa suporte accidentari marti cei care manipuleaza masini complicate. Lucrati singur si aveti impresia ca nu veti termina niciodata. Pot fi considerati vedete pentru ca toate ideile lor care au fost puse in practica, dau acum roade invidiate de multi. Oboseala si enervarea apar din cauza intrigilor celor care acum sunt exclusi de la castiguri. Nativele pot realiza noi venituri suplimentare, indeosebi daca renunta la achitarea datoriilor.

SCORPION
Le sunt recunoscute de catre familie calitatile de lideri si de buni organizatori. Vor suporta financiar spitalizarea unor rude sarace sau care nu se descurca singure. Isi complica viata, dand sfaturi unor persoane incapatanate. Considerati joi ca este necesar sa va sacrificati iar timpul liber in favoarea amicilor. Duminica este ziua cea mai bogat aspectata in sectorul financiar. Doresc sa fie alintati si rasfatati si se trezesc cu diverse barfe si critici mustind de resentimente. Intregul interval, se vor afla in prim plan si vor deveni incomozi pentru sefi. Nativele primesc vesti importante de la amici, legate de sume mari de bani.

SAGETATOR
Se asociaza cu nativi ce promit multe, dar nu le realizeaza decat cu ajutorul altora. Apare un intreg lant de defectiuni prin bucatarie, exact atunci cand lipsesc si nu pot ajuta cu nimic. Criza de orgoliu si dorinta de emancipare miercuri. Calmul pe care il afisati este fals, iar rabdarea dv. e pe cale sa cedeze. Desi sunt mai indiferenti decat pana acum la suferintele rudelor sau ale persoanei iubite, toata lumea ii iubeste. Incepe o lunga etapa in care isi vor valorifica talentele, toate capacitatile lor creatoare, dar mai au mult pana sa va recupereze toate datoriile. Pentru native, tensiunea de la serviciu va deveni si mai mare.

CAPRICORN
Se manifesta o adevarata obsesie in privinta recuperarii pierderilor financiare de care nu sunt vinovati. Seara, se dedica trup si suflet activitatilor casnice, sperand ca vor avea ca musafiri persoane foarte importante ori iubite. Sunteti predispus la reactii impulsive marti. Aspiratiile vechi, considerate chiar de ei fara speranta, incep insa sa prinda viata. Nu este exclus ca o parte sa aiba curajul sa-si schimbe locul de munca. Au amici buni care actioneaza in locul lor si rezolva ceea ce ei nu au cum sa finalizeze. Nativele incep de luni sa reorganizeze toate activitatile.

VARSATOR
Ii deranjeaza comportamentul rudelor si amicilor. Vor regreta ca au acceptat toate dorintele anturajului, dar familia le va aduce aminte de lipsa de fonduri. Li se vor recunoaste toate meritele marti, tocmai de cei care i-au contestat. Nu reusiti sa va adaptati la toate schimbarile de ordin sentimental. Multi bani se regasesc in investitiile pentru caminul dv., alte sume vor fi doar pierderi datorate unor escroci din anturajul intim. Au necazuri financiare din cauza rudelor cu care „lucreaza” si fac cheltuieli din pricina unor drumuri. Nativele nu renunta la respingerea totala a indicatiilor profesionale.

PESTI
Descopera ca cei pe care i-au considerat prieteni de o viata le-au provocat numai necazuri in ultimul timp si vor aparea si motivele acestora. Sunt avantajati cei care nu se sperie si au curajul sa protesteze pentru a-si recupera drepturile. Este de preferat sa fiti sambata mai sincer cu persoana iubita. Desi activi, desi muncesc pe rupte, nu vor inregistra profituri pana nu se afirma ca lideri. Nu este exclus chiar sa inregistreze pierderi. Idei pentru a va redresa financiar aveti sa le dati si altora, dar inca mai apar tot soiul de mici pagube. Nativele se considera libere si nu suporta in niciun caz constrangerile.

Adauga un comentariu

*