Katy Perry este cel mai bine plătit artist din lume (Forbes)

Cântăreața americană Katy Perry este ‘cel mai bine plătit artist din lume’, cu 135 de milioane de dolari câștigați într-un an, conform unui clasament al revistei Forbes.
Katy Perry este o cântăreață americană. A devenit cunoscută datorită hitului din 2008 „I Kissed a Girl” care a atins prima poziție în peste 20 de țări, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia și United World Chart.katy-perry-roar-video-650-430
Cu un turneu mondial și 150 de date de concert pentru albumul său „Prism”, Katy Perry depășește ca venituri grupul One Direction care a câștigat 130 de milioane de dolari în aceeași perioadă. Trupa de băieți britanică este în ușor recul de la plecarea în luna martie a solistului său Zayn Malik. Pe locul al treilea se află vedeta muzicii country Garth Brooks, cu 90 milioane dolari.

Taylor Swift, marea rivală a lui Katy Perry, se află la baza podiumului, cu 80 de milioane de dolari. Începând abia în luna mai turneul albumului său de succes ‘1989’, Swift este dezavantajată întrucât clasamentul ia în considerare veniturile obținute din iunie 2014 până în iunie 2015, comentează agenția franceză de presă.

Adauga un comentariu

*