Charlize Theron și Sean Penn au rupt logodna

charlizetheronseanpennPrietenia dintre Charlize Theron şi Sean Penn durează de 18 ani, însă povestea lor de dragoste, care ţinea de un an şi jumătate, se pare că nu a trecut proba timpului. După ce i-a declarat iubirea în presă luna trecută, sud-africanca a luat o decizie care a surprins pe toată lumea, punând punct relaţiei.

În luna mai, Charlize Theron şi Sean Penn pozau surâzători şi tandri pe covorul roşu al Festivalului de la Cannes, unde au apărut la braţ. La doar câteva zile distanţă, în numărul din iunie al revistei Vogue, actriţa vorbea despre relaţia cu actorul premiat cu două Oscaruri, despre care spunea că este marea ei iubire.

Şi Sean părea tot la fel de îndrăgostit de frumoasa blondă, mărturisind în-tr- un interviu pentru publicaţia Esquire că e gata să se însoare pentru a treia oară şi chiar cerând-o de nevastă, în timpul unei vacanţe romantice la Paris.

Aşa că, în timp ce toată lumea aştepta detalii despre planurile lor de nuntă, presa de peste Ocean le-a anunţat cu surle şi trâmbiţe… despărţirea. Cea care ar fi rupt logodna, conform US Weekly, ar fi fost Charlize, după o relaţie de un an şi jumătate şi legaţi de o prietenie cu mult mai veche, de 18 ani.

Ca o confirmare a separării, Sean şi-ar fi retras de la vânzare proprietatea din Malibu, la care voia să renunţe, pentru a se muta cu Charlize şi cu fiul ei, Jackson (3 ani), pe care şi actorul l-a înfiat în ianuarie.

 

Sursa: http://m.libertatea.ro

Adauga un comentariu

*