Andreea Mantea – cum isi creste singura copilul

Andreea Mantea s-a impacat cu gandul ca isi va creste singura copilul dupa ce s-a departit de tatal acestuia in perioada sarcinii. Bruneta povesteste cum a schimbat-o nasterea si cum isi creste acum baietelul, pe care il va boteza David Andrei.

Andreea Mantea marturiseste ca, desi inainte de nastere a avut mari temeri, nedorind sa mai aduca pe lume copilul, odata ce micutul a venit pe lume, viata ei s-a schimbat radical.

Bruneta spune ca este atat de fericita incat isi mai doreste un copil. Chiar daca in prezent este nevoita sa isi creasca singura baietelul, dupa ce, in primele luni de sarcina s-a despartit de tatal copilului.

Au fost momente foarte grele intre noi. Neintelegeri, certuri, certuri, certuri. Eu, femeie insarcinata, nu puteam sa stau numai in certuri. Am spus ca ne vedem dupa ce se naste copilul, ceea ce nu s-a intamplat.

Un copil nu are de ce sa asiste la certuri, la plansete. El simte tot. Nu am vorbit deloc cu Cristi din luna a sasea de sarcina, nici la telefon. Cu siguranta copilul o sa ma intrebe de el si o sa ii spun, doar ca atunci va avea alt tata.

andreea-mantea-copil

El poate sa vina sa vada copilul, nu am nimic impotriva. Copilul e pe numele meu si asta nu se va schimba niciodata. Sunt tanara, nu sunt proasta, am un anumit statut, o sa ma descurc”, a declarat Andreea Mantea la Acces Direct.

Andreea l-a cunoscut pe Cristi in timpul reality show-ului “Burlacita”. Dupa ce a ramas insarcinata, bruneta s-a despartit de el, acuzandu-l ca a lovit-o.

Bruneta recunoaste ca experienta maternala a schimbat-o foarte mult.”Am experimentat multe in aceasta viata, dar sa fii mama nu se compara cu nimic. Acum inteleg ce inseamna sa fii mama, o inteleg pe mama mea”, declarat ea.

 

Sursa: www.agentiadepresamondena.com

Adauga un comentariu

*